Prijave so zaključene, mi pa veselo na delo! ?

? Kmalu se bo zgodila otvoritev naše razstave 14. Mednarodnega likovnega natečaja Bodi umetnik ‘Igraj se z mano’! Seveda malo drugače kot ponavadi. Likovno razstavo bomo otvorili v virtualni obliki! Lahko se boste sprehodili po galeriji, polni vaših likovnih del, kar preko računalnika. ?? Virtualno pa bo razstavo spremljala tudi Čarovnica Bobi! Kmalu vas povabimo na svečano otvoritev!

Do takrat pa vam pokažemo, koliko priprav potrebuje taka razstava. V resnici kar precej. Že ko smo jo lani pripravljali v živo, nam je pomagalo veliko ljudi, letos pa je korakov še nekaj več. V petek, 5. februarja, smo zaključili prijave. Poslali ste nam približno 3500 likovnih del. Vsa so prelepa! ? Hvala, da ste nam zaupali svoje umetnine. Nekatere niti niso bile popolnoma dokončane, ker so se vrtci in šole morale zapreti. Hvaležni smo, da vseeno tako lepo ustvarjate!?

Prav vse kuverte smo odprli, pregledali, nanje napisali številke in jih vpisali v naše tabele in popise. ✍? Tako bomo lahko kadarkoli našli to likovno delo v tej ogromni količini umetnin. Potem smo jih fotografirali ? in jih nalepili na posebne liste, imenovane paspartu. Sedaj vaša likovna dela čakajo v naših prostorih, da jih bomo lahko mogoče kdaj v živo razstavili. ?

Fotografije likovnih del pa potujejo naprej do naših prostovoljk, ki nadomeščajo vaše pridne roke. Lani ste vi našli likovno delo in ga prilepili na steno, letos pa to dela računalniška miška ?️ in naše prostovoljke.?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️ Zdaj si lahko našo virtualno galerijo ogleda cel svet! ?

Upamo, da si jo boste tudi vi! ?

Naše prejšnje virtualne galerije najdete TUKAJ.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status