Odprte prijave na 14. Mednarodni likovni natečaj Bodi umetnik ‘Igraj se z mano’ 2020/21

V okviru Mednarodnega festivalskega leta ‘Igraj se z mano’ tradicionalno poteka Mednarodni likovni natečaj Bodi umetnik ‘Igraj se z mano’. Bodi umetnik je del celoletnega projekta, ki vključuje mednarodni likovni natečaj, mednarodni kulturno-likovni dogodek in mednarodne potujoče likovne razstave ‘Igraj se z mano’.

Po zaključenem natečaju bo sledila otvoritvena razstava v Koroški galeriji likovnih umetnosti Slovenj Gradec, po tej osrednji razstavi pa bodo likovna dela otrok zaokrožila po številnih različnih lokacijah po Sloveniji in tujini.

Vabimo vas, da z likovnimi deli vaših učencev sodelujete na likovnem natečaju, katerega temi sta ‘IGRAJ SE Z MANO’ in ‘DOBER TEK, SLOVENIJA. ZDRAVO UŽIVAJ IN VEČ GIBAJ’.*

Prijave na 14. Mednarodni likovni natečaj Bodi umetnik ‘Igraj se z mano’ so možne le preko spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ, do 1. 12. 2020.

Za dodatne informacije pokličite ali pišite na elektronski naslov:

88100112 2265533963549281 4743216836361846784 o 1

Vabilo s podrobnim opisom in navodili natečaja

Invitation with a detailed description and instructions

Rok za prijavo je 1. 12. 2020!

*V okviru izbrane teme na likovnem natečaju Bodi umetnik, želimo v sodelovanju z Ministrstvom za zdravje izboljšati prehranjevalne in gibalne navade prebivalstva s ciljem zmanjšanja kroničnih nenalezljivih bolezni. Zato spodbujamo vas, vse sodelujoče, da se prepustite domišljiji in na kreativen način prikažete, kaj za vas pomeni slogan Dober tek Slovenija. Zdravo uživaj in več gibaj. Program sofinancira Ministrstvo za zdravje RS in je del izvajanja Nacionalnega programa o prehrani in telesni dejavnosti za zdravje 2015 – 2025 Dober tek Slovenija.

Veseli bomo vašega sodelovanja, hkrati pa vas vabimo, da tudi pri vas gostite aktualna izbrana likovna dela 13. Mednarodnega likovnega natečaja ‘Igraj se z mano’ in prispevate k širitvi kulture inkluzije! Več o tem, kako lahko gostite razstavo.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status