Festival v Ljubljani 2022

V letošnjem letu obeležujemo že 16. letnico obstoja Mednarodnega festivala ‘Igraj se z mano’, ki ga organizira tako Center Janeza Levca Ljubljana kot tudi Društvo za kulturo inkluzije.
 

Festival v živo se bo odvijal v Ljubljani na Kongresnem trgu in v Parku Zvezda od srede, 25. 5., do sobote, 28. 5. 2022 od 9.00 do 13.00 ure z dopoldanskim programom, v večernih urah pa se bomo pustili presenetiti tradicionalnim inkluzivnim festivalskim koncertom. Več informacij o nastopajočih in točnem urniku nastopov na večernih koncertih bomo objavili kmalu!

Na naših spletnih socialnih omrežjih pa bo potekal tudi virtualni festival, na katerem lahko sodelujete z videoposnetki svojih nastopov ali predstav!

Na festivalu se imamo vedno lepo in tudi letos obljubljamo, da ne bo nič drugače. Z vašo aktivno udeležbo bomo lahko pripravili nepozabno druženje za vse mlade in mlade po srcu, za kar se vam že vnaprej zahvaljujemo. 

Če želite na festivalu aktivno sodelovati se preko spletnih obrazcev prijavite za naslednje aktivnosti:

Podrobnosti glede sodelovanja si lahko preberete TUKAJ.

Nastope in dogajanje boste lahko spremljali na:

 Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status