Posted

Vabilo za sodelovanje na virtualni pustni povorki ?

Preteklo leto je bilo v mnogočem drugačno, a ravno drugačnost, ki smo ji priča, nam omogoča tudi iskanje drugih, drugačnih, morda tudi boljših poti. ? Takšnih, na katere v preteklosti morda sploh nismo pomislili, saj za to ni bilo potrebe.

Tudi letošnji pust bo drugačen, kot je bil sicer. Pustnih povork ne bo, prav tako tudi ne praznovanj. Ker pa verjamemo, da bi kljub vsemu želeli pokazati svoje maske svetu, smo se odločili za virtualno pustno povorko! ??

Kaj storiti? Na enega izmed naših kanalov (FB, Instagram, TikTok, e-pošta) nam pošljite fotografijo vas v pustni maski.

Ali lahko pošljete še kaj drugega? Seveda! ? Veseli bomo vsake fotografije ali pa posnetka na temo pusta. Pokažite svetu, kako pečete pustne krofe? ali pa kako vas starši krasijo s pustnimi barvami. ?

Do kdaj lahko pošljete svoje fotografije? Vse do pustnega torka, 16. 2., ko bo Čarovnica Bobi pripravila presenečenje za vse tiste, ki se boste odzvali našemu povabilu! ?‍♀️

Ne pozabite nas spremljati na spletnih omrežjih, kjer vas bo vsakodnevno čakalo pustno presenečenje.

Pustni pozdrav! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status