Bodi športnik 2021 uspešno zaključen :) :)

Na letošnjem družabno športnem inkluzivnem dnevu, ki je potekal na slovenski dan športa (23. septembra 2021), smo se veliko igrali, se preizkusili v številnih športih, sodelovali na več kot 20 delavnicah in predvsem krepili duh sodelovanja, spoštovanja in poštene igre. Fair Play pokal je šel v roke Mladinskem domu Malči Belič. Čestitke!!

Dogodek, ki smo ga organizirali s Centrom Janeza Levca Ljubljana, sta med drugim podprla Olifu Slovenija in Heineken Slovenija. Z nami so sodelovala številna društva in klubi, zahvala gre tudi Športnem centru Triglav, ki nas je prijazno gostil ter seveda vsem prostovoljcem, ki so nam pomagali. Obiskal nas je tudi naš ambasador Zlatko, z nami sta bila kot po navadi Klovn Jaka in Specialni Zdravko. Vse skupaj pa so si ogledali tudi naši partnerji iz Hrvaške v sklopu projekta Erasmus+ (ASporty). Utrinke si lahko ogledati v galeriji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status