Za nami je 14. Bodi športnik ‘Igraj se z mano’

Za nami je že 14. Mednarodni športno-družabni dogodek Bodi športnik “Igraj se z mano”, ki smo ga 2. oktobra 2020 izvedli na lokaciji Športni center Triglav Ljubljana v organizaciji Centra Janeza Levca Ljubljana, Društva za kulturo inkluzije in Športne zveze Ljubljana (v okviru Evropskega tedna športa).

Dogodek smo tudi letos uspešno izvedli, tokrat v skladu s priporočili NIJZ, tako da smo se turnirskemu delu izognili, zato pa smo več pozornosti posvetili raznolikim športnim delavnicam (judo, kotalkanje, hokej, poligon, capoeira, nogomet, skok v daljino, poligon, inkluzivne delavnice z invalidskimi vozički ipd.). Izvedli smo 16 športnih delavnic, med katerimi je bila zagotovljena ustrezna razdalja, na eni delavnici pa je bila hkrati prisotna zgolj ena skupina udeležencev. Sodelovalo je 248 aktivnih udeležencev (poleg tega pa še njihovi spremljevalci oz. mentorji) iz različnih osnovnih in srednjih šol, šol s prilagojenim programom, zavodov, društev.

Naše športne aktivnosti so s svojim obiskom popestrili tudi Klovn Jaka, Pika Nogavička, čarovnica Bobi in Specialni Zdravko! Skupaj smo se zelo zabavali in se že veselimo prihodnjega leta!

Vabljeni k ogledu fotogalerije z dogodka. 🙂

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status