Bodi športnik 2024

Na slovenski dan športa, 23. septembra 2024, se bo letos odvijal še prav poseben Bodi športnik – Igraj se z mano. Tokrat dogodek združujemo z Erasmus+ šport projektom, z naslovom Sportway, pri katerem sodeluje Center Janeza Levca Ljubljana s partnerjema iz Italije in Avstrije. Namen projekta je promocija inkluzivnega športa, čim več vključevanja oseb s posebnimi potrebami v redne športne aktivnosti, obenem pa pripraviti navodila za vse, ki bi želeli organizirati mednarodni športni inkluzivni dogodek, kot je Bodi športnik, ki letos poteka že 18. leto.

Letošnji dogodek bo zato še bolj bogat z delavnicami, turnirji, posebna pozornost bo namenjena različnim prostovoljcem, ki se nam bodo pridružili, ohranjamo pa še vedno njegovo bistvo in sicer fair play igro, druženje, sodelovanje, spoštovanje ter povezovanje različnih oseb preko športa in gibanja na sploh.

Se vidimo 23. septembra 2024, podrobne informacije in prijave boste našli na spletni strani: https://igrajsezmano.eu/bodisportnik/

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status